Storitve

Si želite glamuroznih, sijočih nohtov, na katere lahko preprosto pozabite več tednov? Bi si radi privoščili sprostitveno manikuro? Ali pa imate težave s krhkimi in lomljivimi nohti, ki nikakor ne zrastejo? Morda celo grizete nohte, pa ne veste, kako prenehati?

Potem toplo vabljeni v nailbar, kjer bomo poskrbeli za brezhiben videz vaših rok in nog. Spodaj si lahko ogledate naš “meni” razvajanja. V nailbaru so dobrodošle tako ženske kot moški.

Za vse storitve je možno kupiti tudi darilni bon.

Nailbar cenik
GELISH IN SHELLAC
PERMANENTNO LAKIRANJE - ROKE
33 €
Po pripravi nohta (odstranjevanje obstoječega laka, urejanje obnohtne kožice in oblikovanje nohtov po strankinih željah) nanesemo Gelish ali Shellac gel lak, ki zagotavlja večtedensko obstojnost brez luščenja in krušenja ter zaščito naravnega nohta. Obnohtno kožico nahranimo s hranljivim oljem, roke pa z vlažilno kremo, ki jo nežno vmasiramo.
PERMANENTNO LAKIRANJE - NOGE
30 €
Kaj pa obstojen lak na nogah, po možnosti v enakem odtenku kot na rokah? Z veseljem vam ustrežemo. Nohte na nogah najprej oblikujemo, uredimo obnohtno kožico, nato pa nanesemo gel lak po vašem izboru. Na koncu vmasiramo hranljivo olje.
VITAGEL
20 €
Če so vaši nohti tanki in krhki, zanje poskrbimo z Vitagel Recovery vitaminskim utrjevalcem. Najprej odstranimo obstoječi lak, pripravimo noht in nanesemo Recovery regenerator, ki utrdi in okrepi naraven noht, prepreči lomljivost in poveča fleksibilnost. Prava vitaminska bomba za vaše nohte.
ODSTRANJEVANJE PERMANENTNEGA LAKA Z OSNOVNO NEGO
20 €
Čas za premor? Po odstranitvi gel laka uredimo kožico in oblikujemo noht. Za vzdrževanje zdravega naravnega nohta svetujemo uporabo NailTek formule.
OSTALE STORITVE
HIŠNA MANIKURA
38 €
Kraljica med našimi storitvami je zagotovo hišna manikura, ki vključuje odstranjevanje obstoječega laka, oblikovanje nohtov po želji stranke in napredno suho manikuro. Sledi urejanje obnohtne kožice in nanos laka v želeni barvi. Manikuro zaključimo s pilingom, masko in sprostitveno masažo s hranilno kremo.
SPA NEGA ROK
20 €
Ne le nohti, tudi vaše roke si zaslužijo razvajanje. SPA NEGA vključuje nežen piling, nanos maske za roke in sprostitveno masažo rok s hranilno kremo. Z redno nego bo koža vaših rok bolj sijoča in prožna.
MOŠKA OSNOVNA NEGA
20 €
Tudi pri moških so urejene roke in nohti znak negovanosti. Moška osnovna nega vključuje urejanje obnohtne kožice, oblikovanje nohtov in nego z vlažilno kremo. Ne grizemo, obljubimo.
ODSTRANJEVANJE TUJEGA MATERIALA
8 €
V primeru odstranjevanja predhodno nanešenega laka drugega proizvajalca laka, ki se ne odstranjuje po našem standardnem postopku (t.i »soak off«).