Storitve

Si želite glamuroznih, sijočih nohtov, na katere lahko preprosto pozabite več tednov? Bi si radi privoščili sprostitveno manikuro? Ali pa imate težave s krhkimi in lomljivimi nohti, ki nikakor ne zrastejo? Morda celo grizete nohte, pa ne veste, kako prenehati?

Potem toplo vabljeni v nailbar, kjer bomo poskrbeli za brezhiben videz vaših rok in nog. Spodaj si lahko ogledate naš “meni” razvajanja. V nailbaru so dobrodošle tako ženske kot moški.

Za vse storitve je možno kupiti tudi darilni bon.

Nailbar cenik
GELISH IN SHELLAC
GEL LAKIRANJE - ROKE
28 €
Po pripravi nohta (odstranjevanje obstoječega laka, urejanje obnohtne kožice in oblikovanje nohtov po strankinih željah) nanesemo Gelish ali Shellac gel lak, ki zagotavlja večtedensko obstojnost brez luščenja in krušenja ter zaščito naravnega nohta. Obnohtno kožico nahranimo s hranljivim oljem, roke pa z vlažilno kremo, ki jo nežno vmasiramo.
GEL LAKIRANJE - NOGE
25 €
Kaj pa obstojen lak na nogah, po možnosti v enakem odtenku kot na rokah? Z veseljem vam ustrežemo. Nohte na nogah najprej oblikujemo, uredimo obnohtno kožico, nato pa nanesemo gel lak po vašem izboru. Na koncu vmasiramo hranljivo olje.
VITAGEL
20 €
Če so vaši nohti tanki in krhki, zanje poskrbimo z Vitagel Recovery vitaminskim utrjevalcem. Najprej odstranimo obstoječi lak, pripravimo noht in nanesemo Recovery regenerator, ki utrdi in okrepi naraven noht, prepreči lomljivost in poveča fleksibilnost. Prava vitaminska bomba za vaše nohte.
ODSTRANJEVANJE GEL LAKA Z OSNOVNO NEGO
20 €
Čas za premor? Po odstranitvi gel laka uredimo kožico in oblikujemo noht. Za vzdrževanje zdravega naravnega nohta svetujemo uporabo NailTek formule.
OSTALE STORITVE
EKSPRES MANIKURA
15 €
Imate za brezhibno urejene roke le 20 minut? Ni problema, saj vam v tem času odstranimo obstoječi lak, oblikujemo nohte in uredimo obnohtno kožico. Hitro nego zaključimo z nanosom hranljivega olja in kreme za roke.
HIŠNA MANIKURA / PEDIKURA
30 €
Kraljica med našimi storitvami sta zagotovo hišna manikura in pedikura, ki vključujeta odstranjevanje obstoječega laka, oblikovanje nohtov po želji stranke, napredno suho manikuro oziroma pedikuro s sprostitveno masažo. Sledi urejanje obnohtne kožice in nanos laka v želeni barvi. Storitev zaključimo z nanosom hranljivega olja.
MOŠKA OSNOVNA NEGA
10 €
Tudi pri moških so urejene roke in nohti znak negovanosti. Moška osnovna nega vključuje urejanje obnohtne kožice, oblikovanje nohtov in nego z vlažilno kremo. Ne grizemo, obljubimo.
MINI DIVA
10 €
Kakršna mati, takšna hči? Za vse princeske, ki želijo oponašati mamice, smo pripravili prav posebno storitev. Brez striženja ali piljenja nohtov. Nohtke nežno zmatiramo in polakiramo z lakom na vodni osnovi, ki je 100 % brez škodljivih sestavin in zlahka odstranljiv z nežno milnico in toplo vodo.