Izdelki

V nailbaru uporabljamo le izdelke priznanih znamk, ki stremijo k nenehnim izboljšavam svojih proizvodov in preizkušenim formulam. Verjamemo namreč v proizvode, ki omogočajo in zagotavljajo zdravo rast nohtov.

NAILTEK

Formule Nailtek vsebujejo edinstvano proteinsko sestavo, ki dokazano pomagajo pri šibkih, lomljivih, brazdastih ali poškodovanih nohtih. Nailtek je prava izbira za vse, ki želite izboljšati stanje svojih nohtov ali pa jih zgolj ohraniti v popolni formi.

GELISH

Gelish sistem je proizvod inovativnega ameriškega podjetja Hand & Nail Harmony in je vodilni na trgu gel lakov. Gelish vsebuje keratin, ki nohte učvrsti, neguje in spodbuja njihovo rast. Zaradi tankega sloja Gelish laki na nohtih delujejo povsem naravno. Sušijo se pod LED svetlobo, odstranjujejo pa z negovalnim odstranjevalcem. Gelish laki se ne krušijo, lomijo ali razpokajo in so obstojni od 3 do 5 tednov.

SHELLAC

Shellac je podoben laku, obstojen kot gel in se odstrani v nekaj minutah. Poleg tega je hipoalergen in ne vsebuje formaldehida, toluena in DBP. Shellac laki imajo naraven videz in so obstojni tri tedne, odstranijo pa se brez piljenja v le nekaj minutah. Proizvajalci nove izdelke ves čas razvijajo v sodelovanju z modnimi ustvarjalci, zato so Shellac laki prvi izbor profesionalcev po celem svetu in stalnica na svetovnih modnih revijah.

V nailbaru je na voljo več kot 110 odtenkov permanentnih lakov, ponudbo pa redno dopolnjujejmo s sezonskimi kolekcijami obeh proizvajalcev. Rezultat? Več tednov obstojni in sijoči nohti vas bodo resnično zasvojili.